Teho optimoinnit / lastutukset Kajaanissa

Teemme autojen teho-optimoinnit sekä päänvaivaa ja kuluja aiheuttavien DPF/ hiukkassuodattimien- ja EGR venttiilien ohjelmalliset ja mekaaniset poistot.

Autotehtaat eivät hyödynnä varsinkaan turbo ahdettujen autojen teho reserviä kokonaisuudessaan, että autot toimisivat kaikissa mahdollisissa olosuhteissa ja myös huonompilaatuisilla polttoaineilla luotettavasti. Suomessa kuitenkin olosuhteet, eli ilmasto ja polttoaineiden korkea laatu mahdollistavat jopa 30% korkeamman tehon vakioon nähden.

Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä teho ja vääntö kasvaa ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, jonka myötä kulutus pienenee, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti!

Toimimme pitkään alalla olleen OptimoiAutosi.fi jälleenmyyjänä ja tarjoamme joka merkkiin ammattilaisten tehopenkissä suunnittelemia teho ohjelmia. Ohjelmiin ja dynokäyriin pääset tutustumaan tästä

Tyytyväisyystakuu:

Jollet ole tyytyväinen optimointiimme, palautamme ajoneuvosi takaisin normaaliksi veloituksetta ja saatte rahanne takaisin.

Tyytyväsyystakuu myönnetään ohjelmalle, ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle. Takuu koskee ainostaan sarjavalmisteisia ajoneuvoja. Jos autossasi on jokin vika, joka estää optimoinnin moitteettoman toiminnan, niin se ei kuulu tyytyväisyystakuun piiriin vaan auto on korjattava.

Vastuu / Takuu:

Vastaamme ohjelmoinnin yhteydessä tehtävistä asennustöistä ja komponenteista. Vastuu koskee ainoastaan sellaisia osia ja komponentteja, joihin joudutaan tekemään mekaanisia muutoksia.

Emme ole vastuussa ajoneuvon ohjainlaitteen korvaamisesta mikäli ajoneuvon huoltotöiden, sähköhäiriön tai muun tapahtuman yhteydessä ilmenee ohjainlaitteen vikaantuminen.

Mekaaniset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Katsastus:

Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen.