Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Race Addicts yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 02.12.2019. Viimeisin muutos 02.12.2019

1. Rekisterinpitäjä

Race Addicts, Huurretie 1A3, 87500 Kajaani

2. Rekisteristä vastaavan yhteystiedot

myynti@ahtoja.com 

0400270698

3. Rekisterin nimi

Race Addicts asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on
- henkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen)
- sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, verkkoyhteyden IP-osoite ym.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa)

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Tuotteet lähetetään yleensä seuraavana arkipäivänä tilauksesta edellyttäen, että tuotetta on varastossa. Jos tuotetta ei ole varastossa siitä ilmoitetaan tuotetiedoissa. Tällöin toimitusajat vaihtelevat eri tuotteilla 1-10 viikkoon.

Toimitustavat:

1) Bussiennakko – tilaajan kotipaikkaa lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen. Maksu tapahtuu vasta Matkahuollossa tuotetta noudettaessa.

2) Postiennakko – tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Maksu tapahtuu vasta postissa tuotetta noudettaessa.

3) Ennakkomaksu pankkitilille – tilausta ei toimiteta ennen täyden kauppasumman siirtymistä tilille. Tämä voi aiheuttaa toimitusviivettä eri pankkien välisen maksuviiven vuoksi. Tällä vaihtoehdolla säästät bussi-/postiennakko maksun.

4) Klarna Osamaksu tai lasku.
Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti. Sopimusehtoja ja esimerkkilaskelmia luotoille pääset katsomaan tästä.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

5) Checkout – eri pankkien suoramaksut ja osamaksu

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)
Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Checkoutin maksuehdot pääset lukemaan tästä

Tuotepalautukset / peruutukset

Tuotepalautukset Postin tai Matkahuollon kautta, yleensä saman toimittajan kautta kuin ne ovat saapuneetkin.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Jos tuotetta on keretty käyttää sitä ei voi enää palauttaa. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30pvän kuluessa. Jos käytät maksunvälittäjää, palautetaan maksu aina sille maksutavalle, jolta myös alkuperäinen maksu on tehty. Tilisiirrolla maksaessa tilinumero tulee ilmoittaa meille. Kuittikopio tai palautuslomake mukaan lähetykseen.
Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30%-50% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Tehdastilauksena tehtyä tilausta ei voi palauttaa, ellei tuotteessa ole jokin valmistusvirhe. Useimmiten esim. mäntäsarjat ja alustasarjat.

Tehdastilauksia ei voi myöskään enää perua, jos peruutusta ei tehdä 24h sisällä tilauksen tekemisestä. Tämä koskee pääasiassa ja lähes poikkeuksetta kaikkia alustasarja tilauksia. Jos tilaus välttämättä halutaan silti perua, voidaan tästä periä 200€ haittamaksu.

Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan kuittimme ja tilinumerosi. Kerro myös palautuksen yhteydessä kirjeellä, sähköpostilla tai puhelimitse miksi tuote ei käynyt tarkoitukseenne. Tai jos tuotteessa on vikaa kerro mahdolliset vaihtotoiveet.

Toimituskuluja ei palauteta, ellei palautuksen syy johdy virheellisestä tuotetiedosta tms.

Takuuehdot

Tuotteilla on perinteinen kisaosan takuu eli toiminta takuu, jos ei ole erillistä mainintaa takuusta. Tällöin on voimassa tuotetakuu joka ei koske asennuskuluja.

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.

Asiakasrekisteriimme emme syötä tilaustietoja ilman eri sopimusta, mutta laskukopion/tilauslistan arkistoimme elektronisesti siltä varalta, että tilauksen suhteen ilmenee myöhemmin epäselvyyksiä.

Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Elektronisesti talletetut tiedot tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.